Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Opetusministeriön asetus eräiden opintojen tuottamasta kelpoisuudesta ammattikorkeakouluopintoihin 15.5.2003/355

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 11.12.2009/1080.

Opetusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 9 päivänä toukokuuta 2003 annetun ammattikorkeakoululain (351/2003) 20 §:n 1 momentin 2 ja 3 kohdan nojalla:

1 §

Ammatillisessa peruskoulutuksessa suoritetut tutkinnot

Ammatillisesta koulutuksesta annetussa laissa (630/1998) tarkoitettu ammatillisessa peruskoulutuksessa suoritettu laajuudeltaan vähintään kolmivuotinen ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tuottavat yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja laajuudeltaan tätä suppeampi perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto kelpoisuuden vastaavan alan ammattikorkeakouluopintoihin.

2 §

Ammatillisessa aikuiskoulutuksessa suoritetut tutkinnot

Ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetussa laissa (631/1998) tarkoitettu ammatillinen perustutkinto antaa laajuudestaan riippuen saman kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin kuin vastaava 1 §:ssä tarkoitettu ammatillisessa peruskoulutuksessa suoritettu tutkinto ja ammattitutkinto kelpoisuuden vastaavan alan ammattikorkeakouluopintoihin.

3 §

Kelpoisuuden laajentaminen

Henkilö, jolla on 1 ja 2 §:ssä tarkoitettu kelpoisuus vastaavan alan ammattikorkeakouluopintoihin, voi laajentaa tämän yleiseksi kelpoisuudeksi ammattikorkeakouluopintoihin suorittamalla lisäksi laajuudeltaan sellaiset yleissivistävät tai ammatilliset lisäopinnot, jotka laajentavat perusopetuksen jälkeiset opinnot kolmeen vuoteen, tahi jatkotutkintona...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.