Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus julkisesta työvoimapalvelusta annetun lain 3 luvun 10 §:n mukaisen ilmoitusvelvollisuuden toimeenpanosta valtion virastoissa ja laitoksissa 30.12.2002/1348

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2013 alkaen. Ks. L julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 916/2012 15 luvun 2 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty työministeriön esittelystä, säädetään julkisesta työvoimapalvelusta 30 päivänä joulukuuta 2002 annetun lain (1295/2002) 3 luvun 10 §:n 1 momentin ja 11 luvun 2 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan valtion virastoissa ja laitoksissa avoimiksi tuleviin virkoihin sekä virka- ja työsopimussuhteisiin tehtäviin.

Tämän asetuksen mukainen ilmoitusmenettely ei vaikuta viraston tai laitoksen oikeuteen ryhtyä julkisen työvoimapalvelun käyttämisen lisäksi samanaikaisesti muihin toimiin henkilöstön hankkimiseksi, eikä sen työhönotto-oikeuteen työnantajana.

2 §

Ilmoitusvelvollisuus

Valtion virastojen ja laitosten tulee ilmoittaa työvoimatoimistoon ne avoimiksi tulevat virat sekä virka- ja työsopimussuhteiset tehtävät, joiden hakijoiksi on tarkoitus saada myös muita kuin viraston tai laitoksen omaan henkilöstöön kuuluvia. Ilmoitusvelvollisuus ei koske virkoja, jotka lain tai asetuksen mukaan täytetään haettavaksi tai avoimeksi julistamatta.

Virastojen tai laitosten on vastaavasti viipymättä ilmoitettava työpaikan avoinnaolon päättymisestä työvoimatoimistoon.

3 §

Ilmoitustapa

Avoimesta työpaikasta on ilmoitettava työvoimatoimistoon suullisesti, sähköisesti tai kirjallisesti viimeistään silloin, kun ryhdytään mahdollisiin muihin työpaikan täyttämistä ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.