Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus säännöllisen ro-ro-matkustaja-alusliikenteen ja suurnopeusmatkustaja-alusliikenteen turvallisuuden varmistamisesta 7.2.2002/95

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty liikenne- ja viestintäministeriön esittelystä, säädetään 15 päivänä heinäkuuta 1994 annetun merilain (674/1994) 1 luvun 8 §:n 2 momentin sekä alusturvallisuuden valvonnasta 17 päivänä maaliskuuta 1995 annetun lain (370/1995) 17 j §:n nojalla, sellaisina kuin ne ovat, edellinen laissa 924/1998 ja jälkimmäinen laissa 55/2002:

1 §

Tarkastuksissa noudatettavat muut asetukset

Jollei alusturvallisuuden valvonnasta annetun lain (370/1995) 4 a luvussa tai tässä asetuksessa toisin säädetä, ro-ro-matkustaja-aluksen tai suurnopeusmatkustaja-aluksen alusturvallisuuden valvonnasta annetun lain 4 a luvussa tarkoitetuissa tarkastuksissa noudatetaan soveltuvin osin ulkomaisten alusten tarkastuksesta Suomessa annettua asetusta (325/1997), alusten katsastuksista annettua asetusta (1123/1999) ja kotimaan liikenteessä olevan aluksen osalta myös eräiden kotimaan matkoilla liikennöivien matkustaja-alusten turvallisuudesta annettua asetusta (1307/ 1999).

2 §

Eräitä erityistarkastusten suorittamista koskevia säännöksiä

Valvontaviranomaisen on tehtävä ro-ro-matkustaja-aluksen tai suurnopeusmatkustaja-aluksen alusturvallisuuden valvonnasta annetun lain 17 d ja 17 f §:ssä tarkoitetut erityistarkastukset yhteistyössä toisen mahdollisen isäntävaltion hallinnon pätevien tarkastajien kanssa. Laivanisännän pyynnöstä on erityistarkastukseen kutsuttava aluksen sellaisen lippuvaltion hallinnon edustaja, joka ei ole isäntävaltio.

Valvonta...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.