Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ympäristöministeriön asetus Euroopan yhteisön ympäristömerkkiä koskevista maksullisista suoritteista 10.12.2001/1362

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Ympäristöministeriön päätöksen mukaisesti säädetään valtion maksuperustelain (150/1992) 8 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 348/1994 sekä yhteisön ympäristömerkin myöntämisjärjestelmästä annetun lain (958/1997) 4 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään Euroopan yhteisön ympäristömerkin myöntämisjärjestelmää koskevista Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n julkisoikeudellisista suoritteista perittävistä maksuista.

2 §

Julkisoikeudelliset suoritteet

Valtion maksuperustelain 6 §:ssä tarkoitetuista Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n julkisoikeudellisista suoritteista perittävät maksut ovat:

Yhteisön ympäristömerkin myöntämistä koskeva hakemusmaksu on ensihakemuksen osalta 1 000 euroa ja uusintahakemuksen osalta 500 euroa. Hakemusmaksusta myönnetään yhteisön ympäristömerkin hakemusmaksun ja vuosimaksun vahvistamisesta annetun komission päätöksen K (2000)3279 lopull. (jäljempänä komission päätös) 1 artiklan mukaiset alennukset. Pienten ja keskisuurten yritysten sekä kehitysmaiden tuotevalmistajien ja palvelujen tarjoajien hakemusmaksua alennetaan 25 prosentilla. Maksun alennukset ovat kasautuvia.

Yhteisön ympäristömerkin vuosimaksu on komission päätöksen 2 artiklan mukaisesti 0,15 prosenttia ympäristömerkin saaneen tuotteen vuosittaisen myynnin arvosta yhteisössä. Vuosimaksun vähimmäismäärä on hakijaa kohti 500 euroa ja enimmäismäärä 25 000 euroa tuoteryhmältä. Vuosimaksusta myönnetään komission päätöksen mukaisesti 25 pr...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.