Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus LEADER+ -yhteisöaloiteohjelman toimeenpanosta 13.6.2001/514

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään 12 päivänä maaliskuuta 1999 annetun maaseutuelinkeinojen rahoituslain (329/1999), sellaisena kuin se on muutettuna lailla 44/2000, nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan maaseutuelinkeinojen rahoituslain (329/1999), jäljempänä rahoituslaki, 14 §:ssä tarkoitettujen paikallisten toimintaryhmien toimintaan niiden toimeenpannessa LEADER+ -yhteisöaloitetta. Tässä asetuksessa säädetyn lisäksi mainitun ohjelman toimeenpanossa sovelletaan maaseudun kehittämisestä annettua valtioneuvoston asetusta (609/2000), jäljempänä maaseutuasetus, lukuun ottamatta sen 3–10, 35–44, 53, 60–77, 80, 87, 91, 96 ja 100 §:ää.

Mitä 1 momentissa säädetään yhteisöaloitetta toteuttavista paikallisista toimintaryhmistä, noudatetaan soveltuvin osin toimintaryhmiin, jotka toteuttavat kansallisin varoin LEADER+ -yhteisöaloiteohjelmaa vastaavaa ohjelmaa. Tällöin ei kuitenkaan sovelleta 2 §:n toista virkettä, 3 §:n 1 momentin 5 kohtaa ja 2 momenttia, 5 §:n 4 momenttia, 10 §:n 1 momenttia eikä 11 ja 12 §:ää.

2 §

Tavoitteet

LEADER+ -yhteisöaloiteohjelman tavoitteena on täydentää alueellisia maaseudun kehittämisohjelmia lisäämällä yhteistyötä maaseudun paikallisten ja alueellisten toimijoiden välillä. Yhteistyötä tulee lisätä myös Euroopan unionin jäsenvaltioiden maaseudun toimijoiden välillä sekä tarvittaessa lisäksi Suomen maaseutualueiden ja Euroopan unionin ulkopuolella sijaitsevien maaseutualueiden välillä...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.