Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta 11.6.1999/723

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut. Ks. Sähköisen viestinnän tietosuojaL 516/2004.

Liikenneministerin esittelystä säädetään 22 päivänä huhtikuuta 1999 yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta annetun lain (565/1999) 10 §:n 2 momentin, 13 §:n 5 momentin, 17 §:n 1 momentin ja 29 §:n nojalla:

1 §

Velvollisuus säilyttää tunnistamistietoja

Jos teleyhteyksistä laskutetaan jälkikäteen, teleyrityksen on säilytettävä yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta annetun lain, jäljempänä televiestinnän tietosuojalaki, 10 §:n 2 momentissa tarkoitettuja telelaskun määräytymiseen liittyviä tunnistamistietoja vähintään kolme kuukautta kyseisistä teleyhteyksistä laskutettavan telelaskun eräpäivästä.

Jos teleyhteydet laskutetaan ennen teleyhteyksien syntymistä

1 ) teleyrityksen on säilytettävä telelaskun määräytymiseen liittyviä tunnistamistietoja kolme kuukautta tunnistamistietojen syntymisestä, tai

2) edellä 1 momentissa tarkoitettu aika määräytyy niin kuin kyseisistä teleyhteyksistä laskutettaisiin yhteyskohtaisesti jälkikäteen, jos tässä momentissa tarkoitetut tunnistamistiedot käsitellään teleyrityksessä samassa yhteydessä 1 momentissa tarkoitettujen tunnistamistietojen kanssa.

Telelaskua koskevan erimielisyyden synnyttyä tunnistamistiedot on kuitenkin säilytettävä kunnes asia on sovittu tai asia on ratkaistu.

2 §

Teleyhteyksien erittelyn sisältö

Teleyritys saa antaa televiestinnän tietosuojalain 13 §:ssä tarkoitetun teleyhteyksien kirjallisen erittelyn vain kiinteä...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.