Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston päätös teknologiseen tutkimukseen ja kehitykseen myönnettävien avustusten ja lainojen yleisistä ehdoista 17.6.1998/461

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvosto on kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä päättänyt:

Yleiset säännökset

1 §

Teknologian kehittämiskeskus (kehittämiskeskus) voi valtion talousarvioon sisältyvän valtuuden puitteissa, päätettyään tuen myöntämisestä, tehdä sopimuksia avustuksen, lainan ja pääomaehtoisen lainan maksamisesta teknologiseen tutkimukseen ja kehitykseen siten kuin tässä päätöksessä määrätään ja ottaen huomioon, mitä talousarviosta muuten johtuu. Pääomaehtoiseen lainaan sovelletaan tämän päätöksen lainaa koskevia säännöksiä, jollei erityisesti ole toisin määrätty.

2 §

Yrityksille ja muille yhteisöille voidaan myöntää avustusta ja lainaa teknologiseen tutkimukseen ja kehitykseen. Tavoitteena on edistää suoraan tai välillisesti kansainvälisesti kilpailukykyisten tuotteiden, tuotantomenetelmien ja palveluiden kehittämistä. Jollei tästä päätöksestä muuta johdu, sovelletaan avustuksen ja lainan myöntämisessä, käyttämisessä, maksamisessa ja käytön valvonnassa valtioneuvoston päätöstä valtionavustuksia koskeviksi yleismääräyksiksi (490/1965) teknologian kehittämiskeskuksen määräämällä tavalla.

Ks. Teknologisen kehittämiskeskuksen teknologiseen tutkimukseen ja kehitykseen myöntämien avustusten ja lainojen yleiset ehdot 20.9.1995.

Määritelmiä

3 §

Tutkimus- ja kehitystyö määritellään sen sisällön mukaan teolliseen tutkimukseen ja kilpailua edeltävään kehittämistoimintaan.

Teollisella tutkimuksella tarkoitetaan tutkimusta tai uuden tiedon saamiseen tähtääviä kriittisiä tut...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.