Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtiovarainministeriön päätös luottolaitoksen ja sijoituspalveluyrityksen tilinpäätöksestä ja konsernitilinpäätöksestä 30.12.1997/1376

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtiovarainministeriö on luottolaitostoiminnasta annetun lain 31 §:n, sellaisena kuin se on laissa (1340/1997), ja sijoituspalveluyrityksestä annetun lain 21 §:n, sellaisena kuin se on laissa (1347/1997), nojalla päättänyt:

1 luku

Yleiset säännökset

1 §

Soveltamisala

Luottolaitoksen ja sijoituspalveluyrityksen sekä niiden konsolidointiryhmään kuuluvan rahoituslaitoksen (jäljempänä kirjanpitovelvollinen) tilinpäätös sekä luottolaitoksen, sijoituspalveluyrityksen ja omistusyhteisön konsernitilinpäätös laaditaan tämän päätöksen mukaisesti.

2 §

Tarkempien määräysten antaminen ja poikkeusten myöntäminen

Rahoitustarkastus antaa luottolaitostoiminnasta annetun lain 31 §:n 2 momentin nojalla tarkempia määräyksiä tässä päätöksessä tarkoitettujen tietojen esittämisestä.

Rahoitustarkastus voi kirjanpitovelvollisen hakemuksesta myöntää luottolaitostoiminnasta annetun lain 31 §:n 4 momentin mukaisesti luvan poiketa tästä päätöksestä, jos se on tarpeen oikean ja riittävän kuvan antamiseksi kirjanpitovelvollisen toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta.

2 luku

Tuloslaskelma ja tase

3 §

Tuloslaskelma

Luottolaitoksen ja muun pääasiallisena toimintanaan luottolaitostoiminnasta annetun lain 20 §:n 1 momentin 3 ja 4 kohdassa tarkoitettua toimintaa harjoittavan rahoituslaitoksen tuloslaskelma laaditaan seuraavan kaavan mukaan:

1. Korkotuotot

2. Leasingtoiminnan nettotuotot

3. Korkokulut

4. RAHOITUSKATE

5. Tuotot oman pääoman ehtoisista sijoituksista

(a) Samaan konserniin kuuluvis...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.