Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä perjantaina 3.5.2024 klo 7.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä n. klo 8.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtiovarainministeriön päätös eräiden kulkuneuvojen muonituksesta sekä eräistä yksityisten henkilöiden maahan tuomien tavaroiden tulleista 31.12.1994/1550

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumoutunut 1.5.2016 alkaen. Ks. TulliL 304/2016 108 §.

Valtiovarainministeriö on 29 päivänä joulukuuta 1994 annetun tullilain (1466/94) 4 §:n 2 momentin, 9 §:n 2 momentin ja 12 §:n 3 momentin sekä 29 päivänä joulukuuta 1994 annetun valmisteverotuslain (1469/94) 16 §:n 6 kohdan nojalla päättänyt:

Kulkuneuvojen muonitus

1 §

Tullia ja valmisteveroa ei kanneta tässä päätöksessä määrätyin rajoituksin ja ehdoin tavanomaiseen muonitukseen tarkoitetuista tavaroista eikä poltto- ja voiteluaineista, jotka 2 §:ssä mainittu kulkuneuvo tuo mukanaan Suomen tullialueelle tai jotka siihen tullialueella toimitetaan sen omaa käyttöä varten.

2 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitettuja kulkuneuvoja ovat:

1) viranomaisen käytössä oleva ulkomaalainen alus, joka on vierailumatkalla Suomen tullialueella;

2) viranomaisen käytössä oleva kotimainen alus, joka lähtee vahvistetun vierailusuunnitelman mukaan viralliselle edustusmatkalle Suomen tullialueen ulkopuolelle;

3) Suomen ja Venäjän välillä säännöllisesti liikennöivä juna; tullittomia ja valmisteverottomia ovat kuitenkin vain junassa matkustaville henkilöille myytävät tupakka, suklaa ja muut makeiset sekä kosmeettiset ja hajustevalmisteet, ehdolla, että ne luovutetaan ostajalle Suomen tullialueen ulkopuolella, sekä matkustajille tarjoiltavat elintarvikkeet ja tupakka.

Yksityisiä henkilöitä koskevat määräykset

3 §

Yksityisen henkilön tuodessa muualta Euroopan yhteisöstä Suomen tullialueelle tuomisinaan laissa eräistä väliaikaisista ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.