Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus metsätuhoja aiheuttavien kasvitautien ja tuhoeläinten seurannasta 22.7.1991/1045

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2014 alkaen. ks. L metsätuhojen torjunnasta 1087/2013 28 §.

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä säädetään metsän hyönteis- ja sienituhojen torjunnasta 8 päivänä helmikuuta 1991 annetun lain (263/91) 14 §:n 2 momentin nojalla:

1 §

Metsäntutkimuslaitoksen tehtävänä on seurata metsätuhoja aiheuttavien kasvitautien ja tuhoeläinten esiintymistä ja leviämistä.

Metsäkeskukset ja metsälautakunnat sekä ne valtion virastot ja laitokset, joilla on hallinnassaan metsäalueita, ovat velvollisia avustamaan metsäntutkimuslaitosta tehtävän suorittamisessa.

2 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitetun seurannan tuloksista metsäntutkimuslaitoksen on vuosittain toimitettava selvitys maa- ja metsätalousministeriölle.

Jos seurannan yhteydessä ilmenee sellaista, mikä ilmeisesti edellyttäisi ryhtymistä metsän hyönteis- ja sienituhojen torjunnasta annetun lain (263/91) 6 §:n mukaisiin toimenpiteisiin, tulee metsäntutkimuslaitoksen ilmoittaa asiasta viipymättä asianomaiselle metsälautakunnalle.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 1991.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.