Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 761/2022 saakka.

Maa- ja metsätalousministeriön asetus porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain täytäntöönpanosta (kumoutunut) 11.4.2001/340

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2016 alkaen. Ks. L 986/2011 117 §.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 21 päivänä tammikuuta 2000 annetun porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain (45/2000) 64 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan myönnettäessä ja maksettaessa porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain mukaista tukea ja valtionlainaa. Ellei jäljempänä toisin säädetä, tätä asetusta sovelletaan sekä kansalliseen tukeen että Euroopan unionin osarahoittaman tuen osarahoitusosuuteen ja kansalliseen osuuteen.

2 §

Tuen hakeminen

Tukea on haettava Maaseutuviraston asianomaisen tuen hakemista varten vahvistamalla lomakkeella. Jos tukihakemus on tehty muulla tavalla kirjallisesti, tuen myöntämisen edellytyksenä on että, hakemusta täydennetään täyttämällä asianmukainen lomake tai antamalla lomakkeella kysytyt tiedot ja sitoumukset muulla tavoin kirjallisesti. Hakijan, hänen edustajansa tai valtuuttamansa on allekirjoitettava hakemus. Hakemukseen on liitettävä hakulomakkeen täyttöohjeiden mukaiset liitteet. (24.10.2008/652)

Tuen ehtojen muuttamista tai tuen siirtämistä koskeva hakemus on jätettävä tuen myöntäneelle viranomaiselle ennen kuin tuki on kokonaan maksettu tai tuettuun lainaan liittyvä tuki maksettu tai kulunut. Lainaan liittyvän tuen ehtojen muuttamista koskevaan hakemukseen on liitettävä lainan myöntäneen luottolaitoksen suostumus ehtojen muuttamiseen.

3 §

Puutteellinen tai virheellinen hakemus

Tukea ei saa myönt...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.