Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 761/2022 saakka.

Valtioneuvoston asetus porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoitustuesta (kumoutunut) 22.2.2001/175

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2016 alkaen, ks. L 986/2011 117 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään 21 päivänä tammikuuta 2000 annetun porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain (45/2000) nojalla:

1 luku

Yleiset säännökset

1 § (7.5.2015/559)

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain (45/2000) mukaiseen rahoitukseen sekä porotaloutta ja luontaiselinkeinoja koskeviin suunnitelmiin, ohjelmiin, toimenpiteisiin ja hankkeisiin, lukuun ottamatta porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain 6 ja 11 luvun mukaisia toimenpiteitä.

Myönnettäessä tämän asetuksen nojalla tukea alkutuotantoon liittyvään elinkeinonharjoittajan investointiin tai paliskunnan investointiin sovelletaan tiettyjen maa- ja metsätalousalan ja maaseutualueiden tukimuotojen toteamisesta sisämarkkinoille soveltuviksi Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 107 ja 108 artiklan mukaisesti annetun komission asetuksen (EU) N:o 702/2014 (EU:n maatalouden ryhmäpoikkeusasetus) I ja II lukua sekä 14 artiklaa. Tätä asetusta ei sovelleta sisävesikalastukseen, vesiviljelyyn, metsätalouteen tai muuhun elinkeinoon kuin maatalouden alkutuotantoon liittyvään investointiin.

Tätä asetusta sovelletaan tukeen, jota myönnetään EU:n maatalouden ryhmäpoikkeusasetuksen 2 artiklan 2 kohdassa tarkoitetuille pienille ja keskisuurille yrityksille.

Tätä asetusta ei sovelleta tukeen, jonka määrä yritystä ja investoin...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.