Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 208/2024 saakka.

Asetus meriympäristöneuvottelukunnasta 6.3.1981/187

Sisäasiainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään:

1 § (28.9.1990/898)

Ympäristöministeriön yhteydessä on neuvoa-antavana elimenä meren pilaantumisen ehkäisemisestä annetun lain (298/79) 3 §:ssä tarkoitettujen kansainvälisten sopimusten aiheuttamien toimenpiteiden valmistelemiseksi sekä merellisen ympäristön suojelua ja sitä koskevien tehtävien hoidon edistämistä ja yhteensovittamista varten meriympäristöneuvottelukunta.

L meren pilaantumisen ehkäisemisestä on kumottu MerensuojeluL:lla 1415/1994.

2 §

Neuvottelukuntaan kuuluu valtioneuvoston kolmeksi vuodeksi kerrallaan määrääminä puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja enintään 13 muuta jäsentä, joilla kullakin on henkilökohtainen varajäsen.

Jäsenten tulee edustaa ainakin ulkoasiainhallinnon, ympäristönsuojelun, vesiensuojelun, merenkulun, merentutkimuksen ja muun meriympäristöä koskevan tutkimuksen asiantuntemusta.

Jos neuvottelukunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu jäsen taikka varajäsen eroaa tai kuolee kesken toimikauden, määrää ympäristöministeriö saman viranomaisen tai järjestön ehdotuksesta kuin asianomainen jäsen tai varajäsen on määrätty hänen tilalleen jäljellä olevaksi toimikaudeksi uuden jäsenen tai varajäsenen. (28.9.1990/898)

3 §

Neuvottelukunnan tehtävänä on:

1) edistää meriympäristön suojelun ja sitä koskevien tehtävien hoitoa ja yhteensovittamista;

2) valmistella asioita, joita käsitellään meren suojelemiseksi tehtyjen, Suomea velvoittavien sopimusten nojalla perustetuissa kansainvälisi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.