Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om ersättnings- och stödområden för vissa ersättningar för landsbygdsutveckling, direktstöd till jordbrukare och nationella stöd till jordbruket och trädgårdsodlingen och de delområden av stödområdena som räknas som skärgård 29.12.2022/1379

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 3 § 5 mom. i lagen om vissa ersättningar för landsbygdsutveckling (1333/2022), lagen om Europeiska unionens direktstöd till jordbrukare (1332/2022) och 7 § 1 och 3 mom. i lagen om nationella stöd till jordbruket och trädgårdsodlingen (1559/2001), av dem 7 § 3 mom. i lagen om nationella stöd till jordbruket och trädgårdsodlingen sådant det lyder i lag 1357/2014:

1 §

I denna förordning finns bestämmelser om de ersättnings- och stödområden och om de delområden av stödområdena som räknas som skärgård och vilka avses i 10, 13 och 15–17 § i lagen om Europeiska unionens direktstöd till jordbrukare (1332/2022), 3 § i lagen om vissa ersättningar för landsbygdsutveckling (1333/2022) och 7 § 1 och 3 mom. i lagen om nationella stöd till jordbruket och trädgårdsodlingen (1559/2001). Denna förordning tillämpas om inte något annat föreskrivs i sådana statsrådsförordningar om olika stödformer som utfärdats med stöd av de lagarna.

2 §

Såsom stödområden för stöd som avses i lagen om nationella stöd till jordbruket och trädgårdsodlingen och i lagen om Europeiska unionens direktstöd till jordbrukare används i enlighet med områdesindelningen i bilaga 1 stödområdena AB och C.

3 §

Vid verkställighet av de stödformer som anges i lagen om nationella stöd till jordbruket och trädgårdsodlingen, av bidrag för dikor, mjölkkor, tjurar och slaktkvigor enligt 15 § i lagen om Europeiska unionens direktstöd till...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.