Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Pohjois-Atlantin sopimuksen osapuolten välillä tietoturvallisuudesta

Valtioneuvoston asetus tietoturvallisuudesta Pohjois-Atlantin sopimuksen osapuolten välillä tehdystä sopimuksesta ja turvallisuussäännöistä 17.8.2023/922 (SopS 56/2023)

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään tietoturvallisuudesta Pohjois-Atlantin sopimuksen osapuolten välillä tehdystä sopimuksesta ja turvallisuussäännöistä annetun lain (907/2023) 2 ja 3 §:n nojalla:

1 §

Tietoturvallisuudesta Pohjois-Atlantin sopimuksen osapuolten välillä Brysselissä 6 päivänä maaliskuuta 1997 tehty sopimus ja sen nojalla annetut turvallisuussäännöt, sellaisina kuin ne ovat muutettuina 20 päivänä marraskuuta 2020 hyväksytyssä asiakirjassa C-M(2002)49-REV1, tulevat voimaan 23 päivänä elokuuta 2023 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen ja turvallisuussäännöt 20 päivänä kesäkuuta 2023 ja tasavallan presidentti 14 päivänä heinäkuuta 2023. Suomen liittymiskirja on talletettu Yhdysvaltojen hallituksen huostaan 24 päivänä heinäkuuta 2023.

2 §

Sopimuksen ja turvallisuussääntöjen muut kuin lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tietoturvallisuudesta Pohjois-Atlantin sopimuksen osapuolten välillä tehdystä sopimuksesta ja turvallisuussäännöistä annettu laki (907/2023) tulee voimaan 23 päivänä elokuuta 2023.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 23 päivänä elokuuta 2023.

Sopimus Pohjois-Atlantin sopimuksen osapuolten välillä tietoturvallisuudesta

Washingtonissa 4 päivänä huhtikuuta 1949 allekirjoitetun Pohjois-Atlantin sopimuksen osapuolet, jotka

vahvistavat, että tehokas poliittinen neuvottelu, yhteistyö ja suunnittelu puolustusasioissa s...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.