Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen Tasavallan ja Japanin välinen sopimus tuloveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi

Laki Japanin kanssa tulon kaksinkertaisen verotuksen ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 24.11.1972/819 (SopS 42/1972)

Suomen Tasavallan ja Japanin välillä Helsingissä 29 päivänä helmikuuta 1972 tulon kaksinkertaisen verotuksen ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu. Mainittujen määräysten täytäntöönpanemiseksi tarvittavat tarkemmat määräykset annetaan asetuksella.

Asetus Japanin kanssa tulon kaksinkertaisen verotuksen ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 15.12.1972/820 (SopS 43/1972)

Sitten kun Suomen Tasavallan ja Japanin välillä tulon kaksinkertaisen verotuksen ja veron kiertämisen estämiseksi Helsingissä 29 päivänä helmikuuta 1972 tehdyn sopimuksen määräykset on 24 päivänä marraskuuta 1972 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (819/72) hyväksytty, tasavallan presidentti ratifioinut sopimuksen ja ratifioimiskirjat 30 päivänä marraskuuta 1972 vaihdettu Tokiossa, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu sopimus tulee voimaan 30 päivänä joulukuuta 1972.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

Suomen Tasavallan ja Japanin välinen sopimus tuloveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi

Sopimukseen kohdistuvat muutokset ja ilmoitukset:

SopS 110-111/1991

SopS 76/1992

SopS 37/2...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.