Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 195/2024 saakka.

Tasavallan presidentin asetus polttoaineen laadunvalvonnan hoitamisesta Ahvenanmaalla 14.4.2023/650

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti säädetään Ahvenanmaan itsehallintolain (1144/1991) 32 §:n nojalla, sellaisena kuin se on osaksi laeissa 1556/1994 ja 68/2004, ja Ahvenanmaan maakunnan hallituksen suostumuksella:

1 §

Valvontatehtävien siirtäminen Tullille

Tällä asetuksella siirretään Tullille Ahvenanmaan maakunnan hallitukselle kuuluva eräiden ilman saastumisen vastaisia toimenpiteitä koskevien valtakunnan säädösten soveltamisesta Ahvenanmaan maakunnassa annetun maakunta-asetuksen (Ålands författningssamling 2001:38) 1 §:ssä tarkoitettu polttoaineen laatua koskeva näytteenotto ja analysointi. Tulli raportoi tiedot Suomen ympäristökeskukselle ja lähettää ne tiedoksi Ahvenanmaan maakunnan hallitukselle.

2 §

Kustannusten jako

Edellä 1 §:ssä tarkoitettujen tehtävien hoitamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa Ahvenanmaan maakunta sen mukaan kuin Ahvenanmaan maakunnan hallitus ja Tulli sopivat.

3 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 2023.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.