Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä perjantaina 3.5.2024 klo 7.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä n. klo 8.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 195/2024 saakka.

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus työtapaturma- ja ammattitautilain mukaisesta siirtomenettelystä ja tilastohistoriasta 16.12.2015/1589

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään työtapaturma- ja ammattitautilain (459/2015) 162 ja 167 §:n nojalla:

1 §

Siirtomenettely

Työtapaturma- ja ammattitautilain (459/2015) 162 §:n 1 momentissa tarkoitetusta siirtoilmoituksesta tulee käydä ilmi vakuutuksenottajan ja siirrettävien vakuutusten yksilöintitiedot sekä siirtoajankohta ja muut siirron toteuttamiseksi tarvittavat tiedot. Vakuutuksenottajan tulee päivätä ja allekirjoittaa siirtoilmoitus.

Siirto peruuntuu, jos vanha vakuutusyhtiö toteaa siirtoilmoituksen saatuaan, ettei vakuutusta voida siirtää. Vanhan vakuutusyhtiön on ilmoitettava esteestä ja sen syystä uudelle vakuutusyhtiölle kahden viikon kuluessa työtapaturma- ja ammattitautilain 162 §:n 1 momentissa tarkoitetusta vakuutuksen viimeisestä siirtopäivästä.

2 §

Tilastohistoriaan kuuluvat tiedot

Työtapaturma- ja ammattitautilain 167 §:ssä tarkoitettuun tilastohistoriaan kuuluvat palkka- sekä vahinkotapahtuma- ja korvaustiedot annetaan noudattaen 3–7 §:ää.

Jos pyyntö koskee työtapaturma- ja ammattitautilain 167 §:n 1 ja 3 momentissa tarkoitettua tilastohistoriaa ja vakuutus on ollut yhtiössä mainituissa momenteissa tarkoitettua lyhyemmän ajan, tiedot annetaan vastaavasti vakuutuksen voimassaoloajalta.

3 §

Tilastohistorian palkkatiedot

Työtapaturma- ja ammattitautilain 167 §:ssä tarkoitettuun tilastohistoriaan kuuluvat palkkatiedot eritellään viimeiseltä täydeltä ja kuluvalta kalenterivuodelta Tapaturma...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.