Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 208/2024 saakka.

Puolustusministeriön asetus oleskelu- ja vierailuluvista, kieltotauluista, vartio- ja päivystystehtävää suorittavan virkamiehen koulutuksesta sekä ammattisotilaan perustaidoista ja kunnosta 14.12.2007/1253

Puolustusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään puolustusvoimista 11 päivänä toukokuuta 2007 annetun lain (551/2007) 15 §:n 6 ja 7 momentin, 18 §:n ja 43 §:n nojalla:

1 luku

Yleiset säännökset

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään tarkemmin puolustusvoimista annetun lain (551/2007) 15 §:n 3-5 momentissa tarkoitetusta oleskelu- ja vierailuluvasta, 15 §:n 7 momentissa tarkoitetuista kieltotauluista, 19-22 §:ssä tarkoitetun vartio- tai päivystystehtävää suorittavan virkamiehen koulutuksesta sekä 43 §:ssä tarkoitettujen ammattisotilaan perustaitojen ja kunnon arvioimisesta.

2 luku

Oleskelu- ja vierailulupa sekä kieltotaulut

2 §

Oleskelu- ja vierailulupa

Puolustusvoimat voi vaatia oleskelu- tai vierailuluvan puolustusvoimien käytössä olevalla alueella tai kohteessa liikkuvalta, kun liikkumista alueella tai kohteessa on puolustusvoimista annetun lain 15 §:n 1 tai 2 momentin perusteella rajoitettu tai se on kielletty.

Oleskelu- tai vierailulupa on:

1) lupatodistus;

2) vierailijakortti;

3) kuvaton vieraskortti; tai

4) tilapäinen vierailulupa.

3 §

Lupatodistus

Lupatodistus myönnetään vähintään 15-vuotiaalle, jolla on puolustusvoimista annetun lain 15 §:n 3 momentissa tarkoitettu työtehtävistä, asumisesta tai vastaavasta syystä johtuva perusteltu pitkäaikainen tarve säännölliseen liikkumiseen puolustusvoimien käytössä olevalla alueella. Lupatodistus myönnetään enintää...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.