Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 195/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus asumisoikeus- ja vuokratalotuotannon valtion ja kuntien takauslainoista 27.2.2003/172

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty ympäristöministeriön esittelystä, säädetään asumisoikeus- ja vuokratalotuotannon valtion ja kuntien takauslainoista 14 päivänä helmikuuta 2003 annetun lain (126/2003) 29 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Hakumenettely

Kunta päättää asumisoikeustalojen ja vuokratalojen takauslainojen vuosittaisista hakuajoista Valtion asuntorahaston antamien ohjeiden mukaisesti. Hakemus takauslainan saamiseksi on toimitettava kohteen sijaintikunnalle. Kunnat voivat kuitenkin sopia keskenään, että hakemukset toimitetaan muuhun kuntaan. Kunta toimittaa hakemuksen lausuntoineen edelleen Valtion asuntorahastolle. Lausunnosta tulee ilmetä, puoltaako sijaintikunta hakemuksen hyväksymistä.

Valtion asuntorahasto ja Valtiokonttori voivat hyväksyä lomakkeita ja kaavoja asumisoikeus- ja vuokratalotuotannon valtion ja kuntien takauslainoista annetussa laissa (126/2003) ja sen nojalla annetuissa säännöksissä tarkoitettujen hakemusten ja ilmoitusten tekemistä varten.

2 §

Lainan hyväksyminen takauslainaksi

Asumisoikeustalon tai vuokratalon rakentamista varten myönnetty laina voidaan hyväksyä asumisoikeustalon tai vuokratalon takauslainaksi, jos Valtion asuntorahasto hyväksyy kohteen asumisoikeus- ja vuokratalotuotannon valtion ja kuntien takauslainoista annetun lain 10 §:n mukaiseksi.

3 §

Maanvuokrasopimus

Jos takauslainalla lainoitettava kohde sijaitsee vuokramaalla, maanvuokrasopimuksen on oltava sellainen, että sopimus voidaan maanomistajaa kuulemat...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.