Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä perjantaina 3.5.2024 klo 7.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä n. klo 8.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Opetusministeriön asetus opetushallituksen ja lääninhallituksen toimivallasta rakennerahastoasioissa 5.2.2008/82

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 20.1.2014 alkaen. Ks. L alueiden kehittämisestä ja rakennerahastotoiminnan hallinnoinnista 7/2014 49 §.

Opetusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 29 päivänä joulukuuta 2006 annetun rakennerahastolain (1401/2006) 64 §:n 1 momentin nojalla seuraavaa:

1 §

Opetushallituksen ja lääninhallituksen tehtävät

Opetushallitus ja lääninhallitus vastaavat Manner-Suomen ESR-ohjelman sekä lääninhallitus lisäksi Euroopan aluekehitysrahastosta osarahoitettavien alueellinen kilpailukyky ja työllisyys -tavoitteen toimenpideohjelmien varoilla ja niitä vastaavilla valtion rahoitusosuuksilla toteutettavien hankkeiden rahoituspäätösten valmistelusta, rahoituksen myöntämisestä, hankkeiden seurannasta ja valvonnasta, eräistä hankkeisiin kohdistuvista tarkastuksista ja varojen takaisinperinnästä siten kuin tässä asetuksessa säädetään. Tässä momentissa tarkoitettuja ohjelmia kutsutaan jäljempänä kansallisiksi rakennerahasto-ohjelmiksi.

Lääninhallitus vastaa valtion rahoitusosuuksilla toteutettavien Euroopan alueellinen yhteistyö -tavoitteen toimenpideohjelmien, jäljempänä alueellisen yhteistyön tavoitteen ohjelmien, hankkeiden rahoituspäätösten valmistelusta, rahoituksen myöntämisestä, hankkeiden seurannasta ja valvonnasta, eräistä hankkeisiin kohdistuvista tarkastuksista ja varojen takaisinperinnästä siten kuin tässä asetuksessa säädetään.

Lääninhallitus vastaa kansallisten rakennerahasto-ohjelmien toimeenpanon ja alueiden kehittämiseen vaikuttavien toi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.