Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus taiteilijoiden ja eräiden erityisryhmiin kuuluvien työntekijäin eläkelain 7 §:n 5 momentin mukaisista perusteista 21.6.2005/439

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Sosiaali- ja terveysministerin päätöksen mukaisesti säädetään 26 päivänä heinäkuuta 1985 annetun taiteilijoiden ja eräiden erityisryhmiin kuuluvien työntekijäin eläkelain (662/1985) 7 §:n 5 momentin nojalla, sellaisina kuin se on 483/2002:

1 §

Perusteet

Taiteilijoiden ja eräiden erityisryhmiin kuuluvien työntekijäin eläkelain (662/1985) 7 §:ssä tarkoitetut perusteet eläkelaitosten keskinäistä kustannusten jakamista varten ovat tämän asetuksen liitteessä 1.

Laskennassa 1 momentin mukaisesti tarvittavat kertoimet ovat tämän asetuksen liitteessä 2.

2 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 30 päivänä kesäkuuta 2005 lukuun ottamatta kohdan 2.3. kaavaa 7, joka tulee voimaan 31 päivänä joulukuuta 2005. Asetusta sovelletaan ensimmäisen kerran vuoteen 2005 kohdistuvien kustannusten jakamisessa.

Tällä asetuksella kumotaan sosiaali- ja terveysministeriön 20 päivänä joulukuuta 2001 antama asetus esiintyvien taiteilijoiden ja eräiden erityisryhmien eläkekassan perusteista taiteilijoiden ja eräiden erityisryhmiin kuuluvien työntekijäin eläkelain 7 §:n 4 momentin mukaista eläkelaitosten keskinäistä kustannusten jakamista varten (1406/2001).

Liitteet PDF-tiedostona.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.