Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus Itä-Suomen lääninhallituksen toimivallasta rakennerahastoasioissa 19.4.2005/260

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2007 alkaen. Ks. RakennerahastoL 1401/2006.

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 30 päivänä joulukuuta 1999 rakennerahasto-ohjelmien kansallisesta hallinnoinnista annetun lain (1353/1999) 35 §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 590/2004:

1 §

Asetuksen soveltamisala

Lääninhallitus vastaa Itä-Suomen tavoite 1 -ohjelman toimeenpanon ja alueen kehittämiseen vaikuttavien toimenpiteiden yhteensovittamisesta maakunnan yhteistyöryhmässä siten kuin tässä asetuksessa säädetään.

Lääninhallitus vastaa sosiaali- ja terveysministeriön sille osoittamilla rakennerahastovaroilla ja niitä vastaavilla valtion rahoitusosuuksilla toteutettavien päätösten valmistelusta, rahoituksen myöntämisestä, hankkeiden seurannasta ja valvonnasta, hankkeiden tarkastuksesta ja varojen takaisinperinnästä siten kuin tässä asetuksessa säädetään.

Sosiaali- ja terveysministeriö voi asettaa ohjeita, ehtoja ja määräyksiä lääninhallitukselle osoitettujen rakennerahastovarojen ja niitä vastaavien kansallisten rahoitusosuuksien käytöstä, seurannasta, valvonnasta, tarkastuksesta ja varojen takaisinperinnästä. Sosiaali- ja terveysministeriö voi myös asettaa lääninhallitukselle muuta hallinnointia koskevia ohjeita, ehtoja ja määräyksiä.

2 §

Toimivallan käyttäminen maakunnan yhteistyöryhmässä

Lääninhallitus käyttää sosiaali- ja terveysministeriölle kuuluvaa toimivaltaa maakunnan yhteistyöryhmässä ja sen sihteeristössä sekä jaostoissa Itä-S...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.