Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön päätös vesiviljelyrekisteristä 25.3.1996/212

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriö on Euroopan yhteisön yhteisen kalastuspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1139/94) 2 ja 10 §:n sekä 18 päivänä tammikuuta 1980 annetun eläintautilain (55/80) 12 §:n nojalla, sellaisena kuin viimeksi mainittu pykälä on muutettuna 21 päivänä elokuuta 1992 ja 3 päivänä kesäkuuta 1994 annetuilla laeilla (809/92 ja 424/94), päättänyt:

1 §

Soveltamisala

Vesiviljelyä harjoittavista laitoksista pidetään Euroopan yhteisön yhteisen kalastuspolitiikan täytäntöönpanosta annetun lain (1139/94) 4 §:ssä tarkoitettua vesiviljelyrekisteriä sen mukaan, kuin tässä päätöksessä määrätään.

2 §

Määritelmä

Vesiviljelylaitoksella tarkoitetaan laitosta, jossa harjoitetaan kalan tai ravun pitämistä tai kasvatusta verkkokassissa, betoni-, maa- tai muussa altaassa, luonnonravinto-, onki- tai rapulammikossa tai muussa vastaavassa kasvattamossa, taikka jossa harjoitetaan mädin haudontaa.

Tässä päätöksessä tarkoitettuna vesiviljelylaitoksena ei pidetä 1 momentissa tarkoitettua laitosta, jossa pidetään tai kasvatetaan ainoastaan trooppisia akvaariokaloja tai -rapuja tai haudotaan niiden mätiä.

3 §

Vesiviljelyrekisteri

Vesiviljelyrekisteriin merkitään vesiviljelylaitoksen ja sen kunkin erillisen toimipaikan osalta seuraavat tiedot:

1) vesiviljelylaitoksen nimi, kotipaikka ja osoite sekä puhelinnumero ja muut yhteystiedot;

2) vesiviljelylaitoksen omistajan nimi, osoite ja puhelinnumero;

3) vesiviljelylaitoksen toimipaikkojen sijainti eli vesistöalue ja sijainti vesistöalueella tarvittaessa paikkakoordi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.