Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston päätös työterveyshuollon, sairaanhoidon ja muun terveydenhuollon kustannusten korvausperusteista 27.10.1994/951

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumoutunut 1.1.2005 alkaen. Ks. Sairausvakuutuslaki 1224/2004.

Valtioneuvosto on päättänyt sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä 4 päivänä heinäkuuta 1963 annetun sairausvakuutuslain (364/63) 29 a §:n nojalla, sellaisena kuin se on 25 päivänä elokuuta 1994 annetussa laissa (782/94):

1 §

Enimmäismäärä

Työnantajalle suoritetaan korvausta sairausvakuutuslain 29 §:n 1 momentissa tarkoitetusta toiminnasta aiheutuneista tarpeellisista ja kohtuullisista kustannuksista. Maksettava korvaus määräytyy työntekijäkohtaisen laskennallisen enimmäismäärän perusteella. Laskennallinen enimmäismäärä määritellään hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisen toiminnan toteuttamiseksi tarpeellisten voimavarojen perusteella. Voimavaratekijöinä otetaan huomioon työterveyshuoltoon kuuluvat:

1) terveydenhuollon ammattihenkilöiden palvelut;

2) terveydenhuollon ammattihenkilöiden tarvitsemat asiantuntijapalvelut;

3) laboratoriotutkimukset, radiologiset tutkimukset ja muut vastaavat tutkimukset; sekä

4) työterveysaseman perustamista ja ylläpitoa koskevat muut voimavarat.

Korvausta korottavina tekijöinä otetaan erikseen huomioon työpaikan pienestä henkilömäärästä ja työn terveysvaaroista aiheutuvat sekä työterveyshuoltotoiminnan aloittamisesta, työterveysaseman perustamisesta tai työterveyshuollon sisällön muuttamisesta aiheutuvat tavanomaisista poikkeavat kustannukset.

2 §

Hyväksyttävät kustannukset

Hyväksyttäviä kustannuksia ovat työterveyshuollon järjestämisestä...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.