Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ympäristöjuridiikka

Ympäristöjuridiikka on Suomen Ympäristöoikeustieteen Seuran (SYS) aikakausjulkaisu. Lehti sisältää tieteellisiä artikkeleita, ympäristöoikeudellisia muita kirjoituksia ja oikeustapausselostuksia. Vuodesta 1980 ilmestynyt lehti ilmestyy vuosittain neljänä numerona, joista yksi on kaksoisnumero. Tieteellisten artikkelien osalta Ympäristöjuridiikka on referee-julkaisu.

Ympäristöjuridiikka Edilexissä

Ympäristöjuridiikka Edilexissä sisältää lehdet numerosta 1/2004 alkaen. Uudet numerot ilmestyvät Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa.

Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS:n ja Edilex Verotuksen tilaukseen sisältyvät lehden 18 kuukautta vanhemmat numerot. Lehden kaikki numerot voi tilata erillisellä tilauksella.

Tilaus on Suomen Ympäristöoikeustieteen Seuran SYS henkilöjäsenille jäsenille maksuton.

Tilaaminen

Edilex Ympäristöjuridiikan voi tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta. Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin.

Jos olet julkaisijayhdistyksen jäsen, merkitse tilauslomakkeeseen käyttäjämääräksi 1 ja kirjoita lisätietokenttään olevasi yhdistyksen jäsen. Tilauksestasi lähetetään tieto yhdistykselle, joka varmistaa jäsenyyden voimassaolon. Käyttöoikeus tulee voimaan kolmen päivän sisällä.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöoikeus on vain tilauksen tehneellä henkilöllä.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.