Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex Ympäristö

Tehokas ratkaisu EHS-tiedon seurantaan

Edilex Ympäristö pitää tehokkaasti ajan tasalla ympäristö- ja työsuojelu-
lainsäädännön (EHS: Environment, Health and Safety) kehityksestä ja muutoksista.  

Palvelu sisältää koko laajan Edilex Peruspalvelun, EHS-säädösseurannan muutostiedotteet (= Ympäristötiedotteet) ja kommentoinnin, henkilökohtaisen EHS-neuvonnan (= Neuvonta) sekä ympäristöuutiset. Edilex Peruspalveluun liittyen myös kaikki Edilexin tuhannet uutiset ovat käytössäsi oikeudenalasta riippumatta.

Säädösmuutosten seuranta ja muutosten soveltaminen omaan toimintaan on keskeinen osa ympäristö- ja laatujärjestelmiä. Edilex Ympäristöstä saat EHS-tiedon aina ajantasaisena ja käytäntöön sovellettuna.

Ympäristötiedotteista saat tiedon muutoksista ja niiden käytännön vaikutuksista

EHS-säädösseuranta kuvaa lainsäädännössä tapahtuvat muutokset. Tiedotteissa kerrotaan, mikä on muuttunut ja mitä seurauksia muutoksella voi olla käytännössä. Palvelu auttaa huomioimaan oman toiminnan kannalta merkitykselliset muutokset. Edilex Ympäristön seurantapalvelu tuo sähköpostiisi tiedon uusista tiedotteista.

Henkilökohtainen EHS-neuvonta

Saat ympäristö- ja työsuojeluasioihin liittyvää henkilökohtaista neuvontaa sähköpostitse HPP Asianajotoimiston asiantuntijoilta.

Koko laaja Edilex Peruspalvelun sisältö

Saat käyttöösi Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä Suomen ainoan reaaliaikaisen juridisen uutispalvelun ja seurannan kaikissa aineistoissa. Lue lisää Edilex Peruspalvelusta.

Palvelu on kattava ratkaisu organisaation eri toimintojen lakitiedon tarpeisiin. Edilex Ympäristö on tehokas työväline laatupäälliköille, ympäristöpäälliköille, työsuojelupäälliköille, työturvallisuuspäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille, ympäristöviranomaisille sekä ympäristö- tai työsuojeluasioista vastaaville. Samalla se on juristin työväline sisältäen Edilex Peruspalvelun.

Yhteistyössä

Edilex Ympäristö on tuotettu yhteistyössä HPP Asianajotoimisto Oy:n kanssa.

Palvelua toimittavat Kari Marttinen, Johan Pråhl ja Suvi Marttinen. He ovat työskennelleet vuosia yritysten ympäristöasioiden – sekä perinteisten riita-asioiden että ennaltaehkäisevän juridisen konsultoinnin – parissa ja osallistuneet lukuisten ympäristöjärjestelmien rakentamiseen. HPP Asianajotoimiston ympäristöjuristit ovat osallistuneet myös useiden koti- ja ulkomaisten lainsäädäntöuudistusten valmisteluun. EHS-säädösseuranta on kehitetty näiden kokemusten ja asiakkaiden toivomusten pohjalta.

Tilaaminen

Edilex-palveluita voit tilata tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta.
Kokeile Edilexiä maksutta kahden viikon ajan. Tilaa koekäyttö.

Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen
liittyvissä asioissa:

Sähköposti asiakaspalvelu.edilex@edita.fi
Puhelin 020 450 2040 (ark. 9–16)

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.