Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Verotus

Verotus-lehti on vuodesta 1951 alkaen ilmestynyt veroalan ammattijulkaisu, joka edistää Suomen verolainsäädännön ja verotuskäytännön tuntemusta. Verotus-lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Verotus.

Lehdessä kirjoittajina ovat verotuksen parhaat asiantuntijat, jotka selvittävät mm. yritysverotuksen, arvonlisäverotuksen, henkilöverotuksen, perintö- ja lahjaverotuksen ja varainsiirtoverotuksen muutoksia ja tulkintoja. Lehdessä julkaistaan IFRS-palstaa, kansainvälisten veroasioiden palstaa, EU-uutisia ja kommentoidaan EUT:n päätöksiä.

Verotus-lehti Edilexissä

Vuoden 2024 alusta alkaen Verotus-lehden sähköinen versio on luettavissa ainoastaan Edilexistä. Verotus-lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Edilex Verotus-lehden uudet numerot -palvelun tilaamalla saat käyttöösi Verotus-lehden viisi uusinta numeroa. Lehden uuden numeron ilmestyessä vanhin lehdistä siirtyy Edilex Verotus-lehden arkisto -palveluun, jossa ovat Verotus-lehden artikkelit numerosta 1/2007 alkaen ja viitetiedot numerosta 1/2004 alkaen. Verotus-lehden arkisto ja uudet numerot -palvelu sisältää Edilexistä löytyvän Verotus-lehden sisällön kokonaisuudessaan.

Tilaaminen

Edilex Verotus-lehden voi tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta. Tutustu Edilexin palveluihin ja hintatietoihin. Käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöoikeus on vain tilauksen tehneellä henkilöllä.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.