Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Tavaramerkkioikeudesta tehty Singaporen sopimus

Laki tavaramerkkioikeudesta tehdystä Singaporen sopimuksesta ja sen soveltamissäännöistä 26.4.2019/545 (SopS 52/2019)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Tavaramerkkioikeudesta Singaporessa 16 päivänä maaliskuuta 2006 tehdyn Singaporen sopimuksen ja sen soveltamissääntöjen lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat lakina voimassa sellaisina kuin Suomi on niihin sitoutunut.

2 §

Sopimuksen ja sen soveltamissääntöjen muiden kuin lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta säädetään valtioneuvoston asetuksella.

3 §

Tämän lain voimaantulosta säädetään valtioneuvoston asetuksella.

Valtioneuvoston asetus tavaramerkkioikeudesta tehdystä Singaporen sopimuksesta ja sen soveltamissäännöistä 27.6.2019/800 (SopS 53/2019)

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään tavaramerkkioikeudesta tehdystä Singaporen sopimuksesta ja sen soveltamissäännöistä annetun lain (545/2019) nojalla:

1 §

Tavaramerkkioikeudesta Singaporessa 27 päivänä maaliskuuta 2006 tehty Singaporen sopimus ja sen soveltamissäännöt tulevat voimaan 7 päivänä elokuuta 2019 niin kuin niistä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen ja sen soveltamissäännöt 5 päivänä maaliskuuta 2019 ja tasavallan presidentti on ratifioinut ne 26 päivänä huhtikuuta 2019. Ratifioimiskirja on talletettu Maailman henkisen omaisuuden järjestön pääsihteerin huostaan 7 päivänä toukokuuta 2019.

2 §

Sopimuksen ja sen soveltamissääntöjen muut kuin lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tavaramerkkioikeudesta tehdystä Singaporen sopimuksesta ja sen soveltamissäännöistä annettu laki (545/2019) tulee voimaan 7 päivän...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.