Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Pöytäkirja Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välillä Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan kulun kuvauksesta

Valtioneuvoston asetus Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan kulun kuvauksesta Venäjän kanssa tehdystä pöytäkirjasta 5.7.2018/534 (SopS 51/2018)

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan kulun kuvauksesta Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välillä Imatralla 19 päivänä kesäkuuta 2017 tehty pöytäkirja tulee voimaan 19 päivänä heinäkuuta 2018 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt pöytäkirjan 22 päivänä toukokuuta 2018 ja tasavallan presidentti 13 päivänä kesäkuuta 2018. Hyväksymisestä on ilmoitettu Venäjän ulkoministeriölle 19 päivänä kesäkuuta 2018.

2 §

Pöytäkirjan määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 19 päivänä heinäkuuta 2018.

(Pöytäkirjan erottamattomana osana oleva rajankuvaus liitteineen on saatavilla suomeksi ja venäjäksi Maanmittauslaitoksen ulkoisilta sivuilta osoitteesta https://www.maanmittauslaitos.fi/valtakunnanrajat. Maanmittauslaitos antaa tarvittaessa niistä tarkempia tietoja suomeksi ja ruotsiksi.)

Pöytäkirja Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välillä Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan kulun kuvauksesta

Suomen tasavallan hallitus ja Venäjän federaation hallitus, jäljempänä osapuolet,

noudattaen Suomen tasavallan ja Venäjän federaation suvereniteetin ja alueellisen koskemattomuuden keskinäisen kunnioituksen periaatteita sekä vahvistaen Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välisen valtakunnanrajan (Suomen j...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.