Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen tasavallan hallituksen ja Kiinan kansantasavallan Macaon erityishallintoalueen hallituksen välillä veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta

Laki Macaon kanssa veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta 4.11.2011/1117 (SopS 2/2012)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta Pariisissa 29 päivänä huhtikuuta 2011 Suomen tasavallan hallituksen ja Kiinan kansantasavallan Macaon erityishallintoalueen hallituksen välillä tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat lakina voimassa sellaisina kuin Suomi on niihin sitoutunut.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta voidaan antaa valtioneuvoston asetuksella.

3 §

Tämän lain voimaantulosta säädetään tasavallan presidentin asetuksella.

Tasavallan presidentin asetus Macaon kanssa veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annetun lain voimaantulosta 13.1.2012/14 (SopS 3/2012)

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Pariisissa 29 päivänä huhtikuuta 2011 Suomen tasavallan hallituksen ja Kiinan kansantasavallan Macaon erityishallintoalueen hallituksen välillä veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta tehty sopimus on voimassa 9 päivästä joulukuuta 2011 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen 5 päivänä lokakuuta 2011 ja tasavallan presidentti 8 päivänä marraskuuta 2011. Hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 9 päivänä marraskuuta 2011.

2 §

Macaon kanssa veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta tehdyn sopi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.