Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen tasavallan hallituksen ja Saint Christopher (Saint Kitts) ja Nevisin hallituksen välillä veroasioita koskevista tiedoista

Laki Saint Kittsin ja Nevisin kanssa veroasioita koskevista tiedoista tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta 21.5.2010/440 (SopS 96/2011)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Pariisissa 24 päivänä maaliskuuta 2010 Suomen tasavallan hallituksen ja Saint Christopherin (Saint Kittsin) ja Nevisin hallituksen välillä veroasioita koskevista tiedoista tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat lakina voimassa sellaisina kuin Suomi on niihin sitoutunut.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta voidaan antaa valtioneuvoston asetuksella.

3 §

Tämän lain voimaantulosta säädetään tasavallan presidentin asetuksella.

Tasavallan presidentin asetus Saint Kittsin ja Nevisin kanssa veroasioita koskevista tiedoista tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annetun lain voimaantulosta 14.10.2011/1076 (SopS 97/2011)

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiovarainministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Pariisissa 24 päivänä maaliskuuta 2010 Suomen tasavallan hallituksen ja Saint Christopherin (Saint Kittsin) ja Nevisin hallituksen välillä veroasioita koskevista tiedoista tehty sopimus on voimassa 23 päivästä maaliskuuta 2011 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen 4 päivänä toukokuuta 2010 ja tasavallan presidentti 21 päivänä toukokuuta 2010. Hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 21 päivänä helmikuuta 2011.

2 §

Saint Kittsin ja Nevisin kanssa veroa...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.