Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen ja Ruotsin välisen valtakunnanrajan vuonna 2006 suoritetussa rajankäynnissä todetut valtakunnanrajan kulun muutokset

Tasavallan presidentin asetus Suomen ja Ruotsin välillä vuonna 2006 suoritetussa rajankäynnissä todettujen valtakunnanrajan kulun muutosten voimaansaattamisesta 9.4.2010/256 (SopS 35/2010)

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Suomen ja Ruotsin välisen valtakunnanrajan vuonna 2006 suoritetun rajankäynnin Helsingissä 20 päivänä maaliskuuta 2007 allekirjoitetuissa loppuasiakirjoissa todetut valtakunnanrajan kulun muutokset, joiden hyväksymisestä on sovittu noottienvaihdolla 25 päivänä maaliskuuta 2010, tulevat voimaan 1 päivänä toukokuuta 2010 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on antanut suostumuksensa valtakunnanrajan kulun muutoksille 28 päivänä marraskuuta 2007 ja tasavallan presidentti on hyväksynyt ne 21 päivänä joulukuuta 2007.

2 §

Rajankäyntiin liittyvät asiakirjat ja kartat ovat nähtävänä ja saatavissa maanmittauslaitoksessa, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 2010.

Noottienvaihto

1.

Ruotsin suurlähettilään nootti Suomen ulkoasiainministerille

Helsingissä 3 päivänä maaliskuuta 2010

Herra Ministeri,

täten minulla on kunnia ilmoittaa Teille, että Ruotsin valtiopäivät omalta osaltaan on hyväksynyt sopimuksen tekemisen vuoden 2006 valtakunnanrajankäynnistä Ruotsin ja Suomen välillä, siten kuin se on selostettu asianomaisissa rajankäyntivaltuuskuntien laatimissa raja-asiakirjoissa.

Ruotsin hallitus esittää, että valtakunnanrajan kulku vahvistetaan rajankäyntivaltuuskuntien yhteisesti v...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.