Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Periaatesopimus Venäjän kanssa Kuusamo-Suoperä rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle autoliikenteelle

Tasavallan presidentin asetus Venäjän kanssa Kuusamo-Suoperä rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle autoliikenteelle tehdyn periaatesopimuksen voimaansaattamisesta 23.3.2007/301 (SopS 28/2007)

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Moskovassa 19 päivänä marraskuuta 2001 Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välillä noottienvaihdolla tehty periaatesopimus Kuusamo-Suoperä rajanylityspaikan (rm IV/18) avaamisesta kansainväliselle autoliikenteelle on voimassa 6 päivästä lokakuuta 2006 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 28 päivänä maaliskuuta 2007.

Noottienvaihto

1.

Venäjän federaation ulkoministeriö Suomen ulkoasiainministeriölle

N:o 7566/2ED

Venäjän federaation ulkoministeriö esittää kunnioituksensa vakuutuksen Suomen tasavallan suurlähetystölle ja viitaten 11 päivänä maaliskuuta 1994 Venäjän federaation hallituksen ja Suomen tasavallan hallituksen välillä tehdyn Venäjän ja Suomen välisen valtakunnanrajan ylityspaikkoja koskevan sopimuksen 3 artiklaan ehdottaa kohteliaimmin Suomen sopimuspuolelle sopimuspuolten välisen periaatesopimuksen tekemistä SuoperäKortesalmi rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle autoliikenteelle.

Ministeriö lähtee siitä, että yllä mainitun sopimuksen 4 artiklan mukaisesti mainittu rajanylityspaikka avataan liikenteelle sen jälkeen, kun se on asianmukaisesti varustettu. Yllä mainitun sopimuksen 6 artiklan mukaan ylityspaikan liikenteelle avaamisen ajankohdasta ja ty...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.