Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Yhteispohjoismainen terveydenhuollon puitesopimus

Tasavallan presidentin asetus pohjoismaisen terveydenhuollon puitesopimuksen voimaansaattamisesta 6.2.2004/82 (SopS 8/2004)

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Svolvaerissa 14 päivänä kesäkuuta 2002 tehty pohjoismainen terveydenhuollon puitesopimus, jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 24 päivänä tammikuuta 2003 ja jonka hyväksymisestä on ilmoitettu Tanskan ulkoasiainministeriölle 4 päivänä helmikuuta 2003, tulee voimaan 16 päivänä helmikuuta 2004 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 16 päivänä helmikuuta 2004.

Yhteispohjoismainen terveydenhuollon puitesopimus

Tanskan, Suomen, Islannin, Norjan ja Ruotsin hallitukset,

jotka ovat vakuuttuneita allekirjoittavien valtioiden terveysviranomaisten yhteistyön välttämättömyydestä tarkoituksena vahvistaa Pohjoismaiden yhteistä kykyä toimia kriisi- ja katastrofitilanteissa, joihin lukeutuvat luonnonkatastrofit ja mm. radioaktiivisella säteilyllä, biologisilla ja kemiallisilla tekijöillä aiheutetut tai niistä aiheutuneet tapahtumat (onnettomuudet ja terroriteot),

jotka tahtovat mahdollistaa tehokkaan avunannon pohjoismaan joutuessa sellaiseen kriisi- tai katastrofitilanteeseen, jossa tapahtuvaa avunantoa ei ole sisällytetty muihin pohjoismaisiin monenvälisiin tai kahdenvälisiin sopimuksiin, joihin lukeutuu 20. tammikuuta 1989 allekirjoitettu Sopimus Tanskan, Suomen, Norjan ja Ruotsin välillä valtakunnanrajojen yli ulottuvasta yhteistyöstä onnettomuustapau...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.