Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen ja Norjan välisen valtakunnanrajan vuonna 2000 suoritetussa rajankäynnissä todetut rajalinjan muutokset

Tasavallan presidentin asetus Suomen ja Norjan välisen valtakunnanrajan vuonna 2000 suoritetussa rajankäynnissä todettujen rajalinjan muutosten voimaansaattamisesta 24.1.2003/40 (SopS 3/2003)

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Oslossa 18 päivänä joulukuuta 2001 allekirjoitetuissa Suomen ja Norjan välisen valtakunnanrajan vuonna 2000 suoritetun rajankäynnin loppuasiakirjoissa edellytetyt rajalinjan muutokset, joihin eduskunta on antanut suostumuksensa 19 päivänä marraskuuta 2002 ja jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 3 päivänä joulukuuta 2002 ja joiden hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 19 päivänä joulukuuta 2002, tulevat voimaan 1 päivänä helmikuuta 2003 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Rajankäyntiin liittyvät asiakirjat ja kartat ovat nähtävinä ja saatavissa maanmittauslaitoksessa, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 2003.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.