Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen tasavallan hallituksen ja Romanian hallituksen välinen sopimus henkilöiden takaisinottamisesta

Tasavallan presidentin asetus Romanian kanssa henkilöiden takaisinottamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 27.7.2001/684 (SopS 57/2001)

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Helsingissä 5 päivänä marraskuuta 1999 tehty, tasavallan presidentin 29 päivänä lokakuuta 1999 hyväksymä sopimus Suomen tasavallan hallituksen ja Romanian hallituksen välillä henkilöiden takaisinottamisesta, jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 11 päivänä toukokuuta 2001, tulee Suomen osalta kansainvälisesti voimaan 9 päivänä elokuuta 2001 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen 11 artiklassa tarkoitettuja toi mivaltaisia viranomaisia ovat Suomessa poliisi, rajavartiolaitos ja ulkomaalaisvirasto.

3 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 9 päivänä elokuuta 2001.

Suomen tasavallan hallituksen ja Romanian hallituksen välinen sopimus henkilöiden takaisinottamisesta

Suomen tasavallan hallitus ja Romanian hallitus, jäljempänä sopimuspuolet, jotka

haluavat vahvistaa yhteistyötä näiden kahden sopimuspuolen välillä ja varmistaa, että henkilöiden vapaata liikkuvuutta koskevat määräykset, jotka perustuvat voimassaolevien lakien ja määräysten mukaisten oikeuksien ja takeiden kunnioittamiseen, pannaan paremmin täytäntöön,

haluavat torjua laitonta maahanmuuttoa vastavuoroisuuden perusteella ja helpottaa sopimuspuolen alueelle laittomasti tulevien ja siellä laittomasti oleskelevien henkilöiden takaisinottamista,

niiden kansainvälisten sopimusten ja yleissopimus...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.