Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Euroopan energiaperuskirjasta

Laki sopimuksen Euroopan energiaperuskirjasta ja siihen liittyvän pöytäkirjan eräiden määräysten hyväksymisestä 11.7.1997/208 (SopS 35/1998)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Lissabonissa 17 päivänä joulukuuta 1994 tehdyn Sopimuksen Euroopan energiaperuskirjasta ja Energiatehokkuutta ja siihen liittyviä ympäristönäkökohtia koskevan energiaperuskirjan pöytäkirjan määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana.

Asetus sopimuksen Euroopan energiaperuskirjasta ja siihen liittyvän pöytäkirjan voimaansaattamisesta ja niiden eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta 20.3.1998/209 (SopS 36/1998)

Ulkoasiainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään:

1 §

Lissabonissa 17 päivänä joulukuuta 1994 tehty Sopimus Euroopan energiaperuskirjasta ja energiatehokkuutta ja siihen liittyviä ympäristönäkökohtia koskeva pöytäkirja, joiden eräät määräykset on hyväksytty 11 päivänä heinäkuuta 1997 annetulla lailla (208/1998) ja jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt niin ikään 11 päivänä heinäkuuta 1997, tulevat voimaan 16 päivänä huhtikuuta 1998 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen Euroopan energiaperuskirjasta ja siihen liittyvän pöytäkirjan eräiden määräysten hyväksymisestä 11 päivänä heinäkuuta 1997 annettu laki (208/1998) ja tämä asetus tulevat voimaan 16 päivänä huhtikuuta 1998.

Sopimus Euroopan energiaperuskirjasta sekä energiaperuskirjan pöytä...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.