Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Yleissopimus sisäpiirin kaupankäynnistä

Asetus sisäpiirin kaupankäynnistä tehdyn yleissopimuksen ja sen pöytäkirjan voimaansaattamisesta 18.12.1995/1655 v. 1996 (SopS 83/1995)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Strasbourgissa 20 päivänä huhtikuuta 1989 sisäpiirin kaupankäynnistä tehty yleissopimus ja sen Strasbourgissa 11 päivänä syyskuuta 1989 tehty pöytäkirja, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 25 päivänä elokuuta 1995 ja joita koskeva hyväksymiskirja on talletettu Euroopan neuvoston pääsihteerin huostaan 13 päivänä syyskuuta 1995, tulevat voimaan 1 päivänä tammikuuta 1996 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Hyväksymiskirjan tallettamisen yhteydessä Suomi on antanut seuraavan selityksen:

Suomen hallitus toteaa yleissopimuksen 6 artiklan määräysten mukaisesti ja mainitussa artiklassa olevan sitoumuksen perusteella, että pyynnön vastaanottava viranomainen voi rajoittaa ankaraa salassapitovelvollisuutta, josta määrätään yleissopimuksen 6 artiklan 4 kappaleessa.

3 §

Oikeusministeriö ja valtiovarainministeriö antavat tarvittaessa tarkempia määräyksiä yleissopimuksen ja sen pöytäkirjan soveltamisesta.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1996.

Yleissopimus sisäpiirin kaupankäynnistä

Johdanto

Tämän yleissopimuksen allekirjoittaneet Euroopan neuvoston jäsenvaltiot, jotka

katsovat, että Euroopan neuvoston tavoitteena on luoda kiinteämmät yhteydet jäsentensä välille,

katsovat, että eräitä liiketoimia pörssiarvopapereilla toteuttavat henkilöt, jotka pyrkivät välttymään tappioilta tai saamaan tuottoa hallussaan olevien julkistamattomien tietojen avulla, heikentävät sijoittajien yhdenvertaisuutta ja markkinoiden luotettavuutta,

katso...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.