Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Venäjän kanssa Niiralan rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle auto- ja rautatieliikenteelle tehty sopimus

Asetus Venäjän kanssa Niiralan rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle auto- ja rautatieliikenteelle tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 1.12.1995/1296 (SopS 64/1995)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Moskovassa 21 päivänä marraskuuta 1995 Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välillä noottienvaihdolla tehty sopimus Niiralan rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle auto- ja rautatieliikenteelle tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1995 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1995.

Venäjän kanssa Niiralan rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle auto- ja rautatieliikenteelle tehty sopimus

Noottienvaihto

1.

Suomen Moskovassa oleva suurlähetystö Venäjän federaation ulkoasiainministeriölle

No 1482

Suomen Venäjän federaatiossa oleva suurlähetystö esittää kunnioituksensa vakuutuksen Venäjän federaation ulkoasiainministeriölle ja ehdottaa, viitaten noottienvaihdolla 24 päivänä huhtikuuta 1990 tehtyyn Niirala- Värtsilän (rm III/67) rajanylityspaikan avaamista koskevaan periaatesopimukseen sekä Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välillä 11 päivänä maaliskuuta 1994 allekirjoitetun Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan ylityspaikkoja koskevan sopimuksen 3 artiklaan, että mainittu rajanylityspaikka avattaisiin auto- ja rautatieliikenteelle avoinna olevaksi kansainväliseksi rajanylityspaikaksi 1 päivänä joulukuuta 1995.

Mikäli Suomen osapuolen edellä oleva ehdotus on Venäjän osapuolen hyväksyttävissä, suurlähetystöllä on ku...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.