Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Viron kanssa Suomenlahden aluevesirajojen muuttamisessa käytettävästä menettelystä tehty sopimus

Asetus Viron kanssa Suomenlahden aluevesirajojen muuttamisessa käytettävästä menettelystä tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 17.7.1995/984 (SopS 40/1995)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Helsingissä 4 päivänä toukokuuta 1994 Suomen ja Viron välillä tehty sopimus Suomenlahden aluevesirajojen muuttamisessa käytettävästä menettelystä, jonka eräät määräykset eduskunta on hyväksynyt 3 päivänä helmikuuta 1995 ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 3 päivänä maaliskuuta 1995 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 30 päivänä kesäkuuta 1995, tulee voimaan 30 päivänä heinäkuuta 1995 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 30 päivänä heinäkuuta 1995.

Viron kanssa Suomenlahden aluevesirajojen muuttamisessa käytettävästä menettelystä tehty sopimus

Noottienvaihto

1.

Viron Helsingissä oleva suurlähetystö Suomen ulkoasiainministeriölle

Helsingissä 6 päivänä huhtikuuta 1993

Viron suurlähetystö Helsingissä tervehtii kunnioittavasti Suomen ulkoasiainministeriötä ja sillä on kunnia ilmoittaa, että Viron tasavallan tarkoituksena on 9. päivästä huhtikuuta 1993 lukien vahvistaa maan aluemeren leveydeksi 12 meripeninkulmaa. Suomenlahdella Viron aluemeren ulkoraja ulottuisi tällöin tietyissä kohdissa keskiviivalle saakka. Jos myös Suomi laajentaisi omaa aluemertaan 12 meripeninkulmaan, sulkeutuisi kansainvälinen väylä Suomenlahdella kokonaisuudessaan.

Vapaan kauttakulun ylläpitämiseksi Suomenlahdella on Viron tasavalta valmis rajoittamaan aluemeren leveyttä Suomenlahdella siten, että se ei ulotu lähemmäksi kuin 3...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.