Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen tasavallan ja Norjan kuningaskunnan välillä erityisistä määräyksistä kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi rakennettaessa rajasiltoja ym.

Asetus Norjan kanssa erityisistä määräyksistä kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi rakennettaessa rajasiltoja ym. tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 9.8.1993/732 (SopS 54/1993)

1 §

Oslossa 19 päivänä toukokuuta 1993 Suomen tasavallan ja Norjan kuningaskunnan välillä erityisistä määräyksistä kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi rakennettaessa rajasiltoja ym. tehty sopimus, jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 12 päivänä maaliskuuta 1993 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 20 päivänä heinäkuuta 1993, on voimassa 4 päivästä elokuuta 1993, niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 12 päivänä elokuuta 1993.

Sopimus Suomen tasavallan ja Norjan kuningaskunnan välillä erityisistä määräyksistä kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi rakennettaessa rajasiltoja ym.

Suomen tasavallan hallitus ja Norjan kuningaskunnan hallitus,

jotka pitävät tarpeellisena myöntää tiettyjä poikkeuksia voimassa olevan Pohjoismaiden välillä tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tehdyn sopimuksen määräyksistä rakennettaessa maiden välisen valtakunnanrajan ylittämiseksi tarkoitetun liikenneyhteyden edellyttämiä rakenteita ja laitteita, ja

jotka haluavat tehdä sopimuksen erityisestä määräyksistä kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi rakennettaessa rajasiltoja ym.,

ovat sopineet seuraavasta:

1 artikla

1. Voimassa olevan Pohjoismaiden välillä tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tehdyn sopim...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.