Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen ja Ruotsin välisestä taloudellisesta yhteistyöstä kansainvälisissä kriisitilanteissa

Asetus Ruotsin kanssa taloudellisesta yhteistyöstä kansainvälisissä kriisitilanteissa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 20.11.1992/1052 (SopS 107/1992)

Ulkoasiainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään:

1 §

Århusissa 10 päivänä marraskuuta 1992 tehty sopimus Suomen hallituksen ja Ruotsin hallituksen välillä Suomen ja Ruotsin välisestä taloudellisesta yhteistyöstä kansainvälisissä kriisitilanteissa, jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 6 päivänä marraskuuta 1992 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 16 päivänä marraskuuta 1992, on voimassa 16 päivästä marraskuuta 1992 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 26 päivänä marraskuuta 1992.

Sopimus Suomen ja Ruotsin välisestä taloudellisesta yhteistyöstä kansainvälisissä kriisitilanteissa

Suomen hallitus ja Ruotsin hallitus, jotka pitävät tavoitteenaan taloudellista yhteistyötä, mukaanlukien kauppaa sekä huoltovarmuuteen liittyvää tietojenvaihtoa ja yhteydenpitoa, sodan tai sodan uhkana pidettävän vakavan kansainvälisen jännitystilan varalta, ovat sopineet seuraavasta:

1 artikla

Sopimuspuolet pitävät velvollisuutenaan toimia tässä sopimuksessa tarkoitetun tavaranvaihdon toteuttamiseksi kansainvälisissä kriisitilanteissa.

Maiden välinen normaaliolojen kauppa on kriisitilanteissa käytävän kaupan perustana. Kauppaa toteuttavat mahdollisimman suuressa määrin tavanomaiset ostajat ja myyjät sovittujen kaupallisten ehtojen mukaisesti.

2 artikla

Liitteessä mainitaan ne tavarat, joihin sopimusta sovelletaan.

Liitteen ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.