Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Pohjoismaiden välillä virka-avusta veroasioissa

Laki Pohjoismaiden välillä virka-avusta veroasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 1.3.1991/771 (SopS 36/1991)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Kööpenhaminassa 7 päivänä joulukuuta 1989 Pohjoismaiden välillä virka-avusta veroasioissa tehdyn sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana.

Asetus Pohjoismaiden välillä virka-avusta veroasioissa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta 26.4.1991/772 (SopS 37/1991)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Kööpenhaminassa 7 päivänä joulukuuta 1989 Pohjoismaiden välillä virka-avusta veroasioissa tehty sopimus, jonka eräät määräykset on hyväksytty 1 päivänä maaliskuuta 1991 annetulla lailla (771/91) ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt niin ikään 1 päivänä maaliskuuta 1991, ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 8 päivänä huhtikuuta 1991, tulee voimaan 8 päivänä toukokuuta 1991 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Pohjoismaiden välillä virka-avusta veroasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 1 päivänä maaliskuuta 1991 annettu laki (771/91) ja tämä asetus tulevat voimaan 8 päivänä toukokuuta 1991.

Sopimus Pohjoismaiden välillä virka-avusta veroasioissa

Sopimukseen kohdistuvat muutokset ja ilmoitukset:

SopS 97/1997

Tanskan hallitus yhdessä Färsaarten maakunnanhallituksen ja Grönlannin maakunnanhallitu...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.