Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Amerikan yhdysvaltojen kanssa kansainvälisestä kuljetustoiminnasta saadun tulon vapauttamisesta verosta tehty sopimus

Asetus Amerikan yhdysvaltojen kanssa kansainvälisestä kuljetustoiminnasta saadun tulon vapauttamisesta verosta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 6.5.1988/399 (SopS 20/1988)

1 §

Helsingissä 22 päivänä huhtikuuta 1988 noottienvaihdolla tehty sopimus Suomen ja Amerikan yhdysvaltojen välillä kansainvälisestä kuljetustoiminnasta saadun tulon vapauttamisesta verosta on voimassa 22 päivästä huhtikuuta 1988 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tarkempia määräyksiä sopimuksen määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 10 päivänä toukokuuta 1988.

Amerikan yhdysvaltojen kanssa kansainvälisestä kuljetustoiminnasta saadun tulon vapauttamisesta verosta tehty sopimus

Noottienvaihto

1.

Amerikan yhdysvaltojen suurlähetystön nootti Suomen ulkoasiainministeriölle

Helsingissä 8 päivänä huhtikuuta 1988

Amerikan yhdysvaltojen suurlähetystö esittää kunnioituksensa vakuutuksen Suomen ulkoasiainministeriölle ja ehdottaa kunnioittavasti, että molemmat hallitukset tekisivät sopimuksen sellaisen tulon vastavuoroisesta vapauttamisesta tuloverosta, jonka toisessa maassa asuva henkilö saa laivojen ja ilma-alusten käyttämisestä kansainväliseen liiketoimintaan. Sopimuksen ehdot ovat seuraavat:

Amerikan yhdysvaltojen hallitus suostuu liittovaltion verolain (Internal Revenue Code) 872 (B) ja 883 (A) pykälän mukaisesti vapauttamaan verosta sen kokonaistulon, jonka Suomessa oleva yritys saa laivojen ja ilma-alusten käyttämisestä kansainväliseen liiketoimintaan. Tässä yhteydes...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.