Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Eurooppalainen sopimus sairaanhoidon antamisesta tilapäisen oleskelun aikana

Laki sairaanhoidon antamisesta tilapäisen oleskelun aikana tehdyn eurooppalaisen sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 30.5.1986/618 (SopS 57/1986)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiopäiväjärjestyksen 67 §:ssä ja 69 §:n 1 momentissa määrätyllä tavalla, säädetään:

1 §

Genevessä 17 päivänä lokakuuta 1980 sairaanhoidon antamisesta tilapäisen oleskelun aikana tehdyn eurooppalaisen sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana.

Asetus sairaanhoidon antamisesta tilapäisen oleskelun aikana tehdyn eurooppalaisen sopimuksen voimaansaattamisesta sekä sen eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta 1.9.1986/619 (SopS 58/1986)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Genevessä 17 päivänä lokakuuta 1980 sairaanhoidon antamisesta tilapäisen oleskelun aikana tehty eurooppalainen sopimus, jonka eräät määräykset on hyväksytty 30 päivänä toukokuuta 1986 annetulla lailla (618/86) ja jonka tasavallan presidentti on ratifioinut niin ikään 30 päivänä toukokuuta 1986 ja jota koskeva ratifioimiskirja on talletettu Kansainvälisen työtoimiston pääjohtajan huostaan 3 päivänä heinäkuuta 1986, tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1986 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sairaanhoidon antamisesta tilapäisen oleskelun aikana tehdyn eurooppalaisen sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 30 päivänä toukokuuta 1986 annettu laki (618/86) ja tämä as...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.