Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Pohjoismaiden yhteisistä työmarkkinoista

Laki Pohjoismaiden yhteisistä työmarkkinoista tehdyn sopimuksen ja siihen liittyvän pöytäkirjan eräiden määräysten hyväksymisestä 25.2.1983/655 (SopS 39/1983)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Kööpenhaminassa 6 päivänä maaliskuuta 1982 Pohjoismaiden yhteisistä työmarkkinoista tehdyn sopimuksen ja siihen liittyvän pöytäkirjan määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana.

Asetus Pohjoismaiden yhteisistä työmarkkinoista tehdyn sopimuksen ja siihen liittyvän pöytäkirjan voimaansaattamisesta sekä sopimuksen ja pöytäkirjan eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta 22.7.1983/656 (SopS 40/1983)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Kööpenhaminassa 6 päivänä maaliskuuta 1982 Pohjoismaiden yhteisistä työmarkkinoista tehty sopimus ja siihen liittyvä pöytäkirja, joiden eräät määräykset on hyväksytty 25 päivänä helmikuuta 1983 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (655/83) ja jotka tasavallan presidentti on ratifioinut niin ikään 25 päivänä helmikuuta 1983 ja joita koskeva ratifioimisasiakirja on talletettu Tanskan ulkoasiainministeriöön 8 päivänä maaliskuuta 1983, tulevat voimaan 1 päivänä elokuuta 1983 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen 4 artiklassa tarkoitetut tiedot antaa työvoimaministeriö.

3 §

Tarkempia määräyksiä sopimuksen määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa työvoimaministeriö.

4 §

Pohjoismaiden yhteisistä työmarkkinoista...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.