Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Kansainvälinen yleissopimus ihmishengen turvallisuudesta merellä, 1974 (otteita luvusta V)

Asetus ihmishengen turvallisuudesta merellä vuonna 1974 tehdyn kansainvälisen yleissopimuksen voimaansaattamisesta 23.1.1981/111 (SopS 11/1981)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Lontoossa 1 päivänä marraskuuta 1974 tehty kansainvälinen yleissopimus ihmishengen turvallisuudesta merellä, 1974, johon liittymisestä tasavallan presidentti on päättänyt 31 päivänä lokakuuta 1980 ja jota koskeva liittymiskirja on talletettu valtioiden välisen neuvoa-antavan merenkulkujärjestön pääsihterin huostaan 21 päivänä marraskuuta 1980, tulee voimaan 21 päivänä helmikuuta 1981 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 21 päivänä helmikuuta 1981.

Kansainvälinen yleissopimus ihmishengen turvallisuudesta merellä, 1974 (otteita luvusta V)

Sopimukseen kohdistuvat muutokset ja ilmoitukset:

SopS 5–6/2003

SopS 32/2012

SopS 33/2012

— —

V luku

Merenkulun turvallisuus

— —

7 sääntö ( SopS 5–6/2003)

Etsintä- ja pelastuspalvelut

1 Jokainen sopimushallitus sitoutuu varmistamaan, että kaikkiin tarpeellisiin toimenpiteisiin ryhdytään hätäviestinnän järjestämiseksi ja toimenpiteiden koordinoimiseksi niiden vastuualueella sekä niiden rannikolla merihädässä olevien henkilöiden pelastamiseksi. Näihin toimenpiteisiin on sisällytettävä mahdollisiksi ja välttämättömiksi katsottujen etsintä- ja pelastuspalvelujen perustaminen, tarjoaminen ja ylläpitäminen ottaen huomioon meriliikenteen vilkkaus ja merenkulun vaarat; palvelujen avulla on mahdollisuuksien mukaan tarjottava riittävät keinot merihädässä olevien henkilöid...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.