Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Eurooppalainen sopimus vaarallisten tavaroiden kansainvälisistä tiekuljetuksista (ADR)

Asetus vaarallisten tavaroiden kansainvälisistä tiekuljetuksista tehdyn eurooppalaisen sopimuksen voimaansaattamisesta 9.3.1979/289 (SopS 23/1979)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Genevessä 30 päivänä syyskuuta 1957 vaarallisten tavaroiden kansainvälisistä tiekuljetuksista tehty eurooppalainen sopimus (ADR), johon liittymisestä tasavallan presidentti on jättänyt 16 päivänä helmikuuta 1979 ja jota koskeva liittymiskirja on talletettu Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerin huostaan 28 päivänä helmikuuta 1979, tulee allekirjoituspöytäkirjoineen ja muine liitteineen voimaan 28 päivänä maaliskuuta 1979 niin kuin siitä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä ja ohjeita sopimuksen ja sen liitteiden soveltamisesta antaa liikenneministeriö.

Eurooppalainen sopimus vaarallisten tavaroiden kansainvälisistä tiekuljetuksista (ADR)

Sopimukseen kohdistuvia muutoksia ei ole julkaistu muutossopimuksissa. Sopimus on nähtävänä ja saatavissa englanniksi Liikenne- ja viestintäviraston www-sivuilla (https://www.traficom.fi/fi/liikenne/liikennejarjestelma/vaarallisten-...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.