Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Norjan, Ruotsin, Suomen ja Tanskan välinen ympäristönsuojelusopimus

Laki Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välisen ympäristönsuojelusopimuksen ja siihen liittyvän pöytäkirjan eräiden määräystä hyväksymisestä 2.4.1976/833 (SopS 74/1976)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Tukholmassa 19 päivänä helmikuuta 1974 allekirjoitettuihin Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan väliseen ympäristönsuojelusopimukseen ja siihen liittyvään pöytäkirjaan sisältyvät määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu.

2 §

Sopimuksessa tarkoitetun ympäristölle haitallisen toiminnan sallittavuutta harkittaessa on haitta, jonka tällainen toiminta aiheuttaa tai saattaa aiheuttaa toisessa sopimusvaltiossa, otettava huomioon samalla tavoin kuin haitta omassa maassa.

3 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan asetuksella.

Asetus Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välisen ympäristönsuojelusopimuksen ja siihen liittyvän pöytäkirjan voimaansaattamisesta 1.10.1976/834 (SopS 75/1976)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä Tukholmassa 19 päivänä helmikuuta 1974 tehty ympäristönsuojelusopimus ja siihen liittyvä pöytäkirja, joiden eräät määräykset on 2 päivänä huhtikuuta 1976 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (833/76) hyväksytty, jotka tasavallan presidentti on viimeksi mainittuna päivänä hyväksynyt ja jota hyväksymistä koskeva ilmoitus on 5 päivänä huhtikuuta 1976 tehty Ruotsin ulkoasiainministeriölle, tulevat voimaan 5 päivänä lokakuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

Norjan, Ruotsin, Suomen ja Tanskan välinen ympäristönsuojelusopimus...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.